Su Gimtadieniu, Lietuva!

Šiandien, svarbios Lietuvos dienos – Vasario 16-osios išvakarėse, prisiminėme, kokia svarbi mums visiems yra ši data, menanti atgautą Laisvę, sunkiai nueitą kelią, kurį įveikėme tik būdami dvasiškai stiprūs, orūs ir vieningi.  

Juodšilių šv. Uršulės gimnazijoje vyko netradicinės pamokos, veiklos, skirtos šiai svarbiai datai paminėti. Pakili nuotaika ir „brangiausios spalvos trys“ dominavo visose veiklose – nuo mažiausių darželinukų iki vyriausiųjų gimnazistų. Gimnazijoje veikė mokinių piešinių paroda, per lietuvių ir gimtosios kalbų pamokas mokiniai dalyvavo dailiojo rašto konkurse, rašė sveikinimus Lietuvai, kūrė atvirukus, dalyvavo viktorinoje. Pradinių klasių mokiniai dalyvavo edukacijoje už gimnazijos ribų, kurios metu kūrė skirtukus knygoms bei surengė piešinių ir rašinių parodą „Lietuva mažytė, bet ji man dydi“.

Dieną baigėme iškilmingu Valstybės himno giedojimu lauke, išsirikiavę širdelės forma. Taip parodėme savo nuoširdžią meilę brangiajai Tėvynei. Tikime, kad organizuotos veiklos bei ši šventė palietė mokinių širdeles, paskatino domėtis ir didžiuotis sava šalimi.

Būkime budrūs ir saugokime mums sunkiai iškovotą Laisvę. Dėkokime už Laisvę, džiaukimės Laisve, kurkime Laisvėje vardan Jos. Su Gimtadieniu, Lietuva!

Organizatoriai