Papuoškime savo langą ir paminėkime Šv. Jono Pauliaus II-ojo šimtąsias gimimo metines kartu

2020-ieji paskelbti šventojo Jono Pauliaus II metais, o gegužės 18 d. švęsime 100-ąsias jo gimimo metines. Siekiant ir toliau puoselėti mūsų protėvių tikėjimo tiesas, krikščioniškas vertybes ir Vilniaus krašto tradicijas, Vilniaus rajono savivaldybės merės Marijos Rekst iniciatyva įkurtas komitetas kviečia visus prisidėti prie 100-ųjų Karolio Woitylos gimimo metinių minėjimo ir dalyvauti akcijoje „Papuošk savo langą“
Dalyviu gali tapti kiekvienas, kuris gegužės 18 d. papuoš savo langą Šventojo Jono Pauliaus II tematika. Parengti rankų darbai ir įvairiausi papuošimai bus savotiška padėka už palaimintąjį popiežių, jo šventą gyvenimą, atliktą tarnystę ir pontifikatą.
Kviečiame visus dalyvius įamžinti Jono Pauliaus II-ojo 100-ųjų metinių paminėjimą ir pasidalinti atliktų papuošimų, darbelių nuotraukomis. Nuotraukas galite siųsti iki gegužės 20 d. el. pašto adresu janina.klimasevska@vrsa.lt. Visus darbus vertins atrinkta komisija, o įdomiausių darbų autoriai bus apdovanoti.
Atkreipiame dėmesį, kad pateikti darbai turi būti JPG formatu, failo dydis nuo 1 iki 2 MB. Siunčiamų nuotraukų failus pavadinkite nurodant autoriaus vardą, pavardę ir gyvenvietę. Ši informacija reikalinga siekiant nustatyti akcijos „Papuošk langą“ dalyvius ir nugalėtojus.
Pažymime, kad autorius, pateikęs darbą konkurso organizatoriui, sutinka, kad organizatorius įgyja nuosavybės teises į konkurso dalyvio pateiktą darbą. Atsiųsto darbo autorius taip pat sutinka, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys, nepilnamečių atveju tėvas/globėjas sutinka, kad būtų tvarkomi jo vaiko asmens duomenys.
Likdami namuose galime aktyviai prisijungti prie šios unikalios sukakties paminėjimo. Parodykime pagarbą bei nuoširdžią padėką šv. Jonui Pauliui II-jam už apaštališką gyvenimą ir misiją.

Paminėkime šią svarbią datą kartu ir parodykime savo vienybę!

Informacijos šaltinis: https://www.vrsa.lt/index.php?2021855650