„Sveikatą stiprinančių mokyklų banga per Lietuva 2023“

Šiais metais vyksta trečiasis nacionalinis renginys „Sveikatą stiprinančių mokyklų banga per Lietuva 2023“, kurio tikslas – stiprinti mokinių ir mokyklos bendruomenės narių fizinę, dvasinę ir protinę sveikatą, formuoti sveikos gyvensenos įgūdžius.

Siekiant aktyviai paminėti Sveikatą stiprinančių mokyklų 30-metį balandžio 24 d. Juodšilių šv. Uršulės Leduchovskos gimnazija organizavo tarpmokyklines tinklinio varžybas, dalyvaujant „Šilo“ gimnazijos ir Marijampolio Meilės Lukšienės gimnazijos merginų ir vaikinų komandoms.

Šios draugiškos varžybos yra ir projekto dalys „Besišypsantis saulės spindulėlis“, skirtas 20-osioms šv. Uršulės Leduchovskos kanonizacijos metinėms paminėti.

Labai malonu ir džiugu, kad yra susidomėjusių tėvų kurie atvažiavo palaikyti savo vaikų.

Po varžybų Juodšilių šv. Uršulės Leduchovskos gimnazijos direktorė Ligija Koženevska ir organizatoriai įteikė apdovanojimus komandoms užėmusioms prizines vietas varžybose. Fizinio ugdymo mokytojai gavo diplomus ir padėkos raštus, o mokiniai gavo šviežių vitaminų krepšelį, kuriame sveikatą simbolizavo obuoliai, kriaušės, bananai ir ananasai.

Organizatoriai: fizinio ugdymo mokytoja Roma Graužinytė, visuomenės sveikatos specialistė Jelena Voinova